Opettaja kiinni rysän päältä – harrasti seksiä nuken kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa eräs ala-asteen miespuolinen opettaja on jäänyt nolosti kiinni yksityisistä seksipuuhista. Tennesseen Nashvillessä työskentelevä musiikinopettaja oli nimittäin päättänyt helpottaa seksuaalisia paineitaan koulun alueella nuken kanssa.

Sattumalta mies ei ollut kuitenkaan valinnut puuhilleen tarpeeksi suojaista sijaintia, sillä ulkopuoliset sattuivat näkemään hänen touhunsa koulun alueelle johtavan sillan alla. Paikalle soitettiin poliisit, jotka pidättivät Spring Hillin kaupungissa sijaitsevan Allendale Elementary School -koulun opettajan säädyttömän käytöksen perusteella.

56-vuotias mies oli seksiä harrastaessaan alaston. Opettaja sai heti potkut koulusta ja hänet määrättin pysymään jatkossa poissa koulun alueelta, Daily Telegraph uutisoi. Opettaja kertoi myöhemmin, että ei tiennyt olevansa koulun alueella.

Uusimmat