Sulje kännykkäsi leffateatterissa tai… Valistusvideo meni ehkä liian pitkälle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat suomalaiset joutuvat viikoittain elokuvateattereissa tilanteisiin, joissa kanssakatsojat eivät jostain syystä kykene pitämään kännyköitään joko taskuissaan tai edes hiljaisena. Moinen käytös on raivostuttavaa muiden ihmisten aliarvioimista.

Kännyköiden sulkemisesta on toki valistettu lukuisissa kampanjoissa. Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu hieman poikkeuksellisen raju valistusvideo, jossa kännykkäänsä kesken esityksen lörpöttelevä nuori mies hiljennetään kerralla lopullisesti.

Videossa mennään ehkä liian pitkälle, mutta monien elokuvakatsojien mielestä videon perussanoman onkin hyvä mennä perille kerralla. Suomessa matkapuhelinten GSM-signaalia häiritsevien laitteiden käyttäminen on kiellettyä, joten teknisin keinoin leffasaleja ei kyeta hiljentämään matkapuhelimilta.

Uusimmat