Unkarilainen ”vesipuisto” hämmentää – ei terveen miehen hommaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen vesipuistojen kesäkausi alkaa olla hiljalleen jo ehtoopuolella elokuun lopun jo häämöttäessä. Nyt Unkarista saadaan verkossa kuitenkin videomateriaalia tilanteesta, jossa vesipuiston voi rakentaa lähes jokaiseen uima-altaaseen. Mukaan tarvitaan vain lähin kaivinkone.

Videolla nähdään kuinka unkarilaiset ovat keksineet kotipihalleen erikoisen huvilaitteen. Perheen uima-altaan vierelle on nimittäin ajettu kaivinkone, jonka kauhasta saadaan irti monet hauskat hetket. Siitä hypitään ja se kaataa kerralla suuria määriä vettä vesipetojen päälle. Turvallisuuden kanssa on kuitenkin vähän niin ja näin, eli vakuutusyhtiölle lienee vaikea selittää pudonneensa kaivinkoneen kauhasta pää edellä uima-altaan reunaan.

Uusimmat