Janne Kataja tuskissaan suorassa lähetyksessä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna ensimmäisen kerran Tampereella järjestetty Naga 2010 –chilifestivaali keräsi ison joukon vierailijoita ja sai myös huomiota maailmalla, kun Staran videoraportti chilinsyönnin MM-kilpailuista levisi myös amerikkalaisiin viihdelehtiin.

Ensi viikonloppuna 20. – 21. elokuuta Tampereen Keskustorilla järjestetään Chilifest Finland. Tapahtuma tänä vuonna kasvanut huimasti ja panostanut uuteen ohjelmaan ja monipuolisempaan tarjontaan. Chilitapahtuma oli äskettäin aiheena myös Radio Novassa, jossa juontaja Janne Kataja suostui maistamaan maailman tulisimpiin lukeutuvaa Naga Morich -chiliä.

Ensin Kataja maisteli mietoja chilejä, mutta aste asteelta tulisuus kasvoi, kunnes oli aika maistaa chilien kuningasta. Tästä videolinkistä voi katsastaa miten koville tempaus otti, sillä suosikkijuontaja kiemurteli studiossa tuskissaan.

Chilifest Finlandin ohjelmaan kuuluu tänäkin vuonna chilinsyönnin MM-kilpailu, jonka lisäksi on luvassa myös chilikastike –kilpailu, näytöskeittiöitä ja muita ohjelmanumeroita. Tapahtumassa on tuttuun tapaan tarjolla myös erikoisia chiliannoksia. Paikalle saapuu aikaisempaa enemmän näytteilleasettajia, joista mainittakoon Englannin suurin ja vanhin chilitoimija Hot-Headz, joka tuo legendaariset chilituotteensa tapahtumaan.