Näin selvität onko tyttöystäväsi salainen agentti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina valkokankailla on nähty useita elokuvia, joissa joku sankareista onkin salainen agentti. Usein agentti on jopa niin salainen, ettei henkilö itsekään sitä tiedä – saati hänen puolisonsa ja perheensä.

Nyt rikosuutisiin ja paljastuksiin keskittynyt Smoking Gun -verkkosivusto on julkaissut ilmeisesti juuri edellä mainittujen elokuvien innoittamana kieli poskessa tehdyn listan asioista, joihin miesystävän tulee kiinnittää erityishuomiota selvittääkseen onko tyttöystävä mahdollisesti salainen agentti. Julkaisu ei kuitenkaan kerro kuinka monen kohdan tulisi täyttyä.

1. Tyttöystävä tuntuu poikkeuksellisen hyvältä oudoissa asioissa

2. Tyttöystävällä on menoa omituisiin aikoihin

3. Tyttöystävä puhuu sujuvasti harvinaista kieltä

4. Tyttöystävä on sinua voimakkaampi

5. Tyttöystävä osaa käsitellä aseita

Uusimmat