Toimittajalla kävi pa**amainen tuuri juttukeikalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotoimittajat joutuvat joskus laittamaan itsensä kirjaimellisesti likoon tehdäkseen mahdollisimman mielenkiintoisia juttuja. Eräs malliesimerkki tällaisesta on nyt nähty Yhdysvaltojen televisiossa, kun toimittaja antautui vapaaehtoisesti poliisikoiran kohteeksi.

Verkossa julkaistulla uutisvideolla nähdään kuinka toimittaja on pukeutunut suoja-asuun ja kertoo jännittävänsä kovasti tilannetta. Sen jälkeen toimittaja ryntää juoksuun ja koira lähtee perään. Koira toimii esimerkillisesti, ja kohdehenkilöä esittänyt toimittaja säilyy vammoitta. Iskun jälkeen hän kuitenkin huomaa koiran kaataneen hänet suoraan koiran jätöksien päälle. Näin ollen toimittajan ylpeys taisi saada suuremmat kolhut.

Uusimmat