Sinkkuelämää-sarja palaamassa televisioruutuihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalaisen HBO-kanavan hittisarjasta Sinkkuelämää on tuotettu kaksi kokoillan elokuvaa. Ensimmäinen vuonna 2008 julkaistu elokuva Sex And The City -Sinkkuelämää oli suuri menestys, kun taas sen jatko-osa Sex And The City 2 sai huomattavasti heikommat arvostelut.

Televisiosarja päättyi kuudennen tuotantokauden jälkeen ja päätösjakso lähetettiin Yhdysvalloissa 22. helmikuuta 2004. Miljoonat Sinkkuelämää-fanit jäivät kaipaamaan sarjan värikkäitä roolihahmoja ja yllättäviä suhdekiemuroita. Nyt tuoreimpien tietojen mukaan hittisarja olisi palaamassa televisioruutuihin, mutta uusien näyttelijöiden kera.

– Sarjan isä Darren Star tekee tietenkin päätöksen, mutta kaikki muut haluaisivat jatkaa sarjaa televisio-ohjelmana. Sarah Jessica Parker kertoi ettei hän haluaisi tehdä kolmatta elokuvaa, koska uusin elokuva sai murska-arvostelut, lähde kertoi Mail on Sunday -lehdelle.

Sarah Jessica Parker tulee olemaan yksi sarjan tuottajista. Lehden mukaan supertähti on erittäin innoissaan hittisarjan palaamisesta ruutuun. Päänäyttelijänelikon tilalle ollaan povattu muun muuassa Gossip Girl -tähti Blake Livelyä, teinisensaatio Selena Gomezia ja näyttelijäkaunottaria Emma Robertsia sekä Elizabeth Olsenia.

Hittisarjassa keskityttiin neljän sinkkunaisen elämään New Yorkissa. Sarjan pääroolihahmot kolumnisti Carrie Bradshaw, asianajaja Miranda Hobbs, PR-guru Samantha Jones ja taidegalleristi Charlotte York asettuivat aloilleen sarjan päätösjaksossa. Sarjaan perustuvissa elokuvissa taas keskityttiin kuvaamaan naisnelikon arkea ja aloilleenasettumista lähempää.

Uusimmat