Taylor Swiftin mekko paljasti sisältönsä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift oli viime vuonna tiiviisti otsikoissa deittailtuaan näyttelijä Jake Gyllenhaalia. Julkkisparin suhde päättyi kuitenkin yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin. Eron jälkeen kantritähti vietti pitkään hiljaiseloa.

Nyt yli 15 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt supertähti on paljastellut vahingossa keikallaan. Hän oli esiintymässä täydelle stadionille, kun tuulenpuuska nosti yllättäen mekon ylös ja paljasti sen alla olevat ”mummokalsarit” katsojille.Kuva: YouTube

Pari päivää sitten Taylor paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko kiertuetiimilleen. Laulaja kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Hän haluaa kiittää kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla.

– Vien heidät jonnekin kauniiseen ja trooppiseen paikkaan. Emme ole suunnitelleet sitä sen enempää, koska kiertue on vasta puolivälissä. On kuitenkin ihanaa tietää, että pääsee kunnon lomalle sen tultua päätökseen, Taylor Swift kertoi The Kyle & Jackie O -radio-ohjelmassa.

Laulajatähti kertoi jokaikisen jäsenen kiertuetiimistään ansaitsevan rentoutusloman. Supersuosittu Swift kertoi arvostavansa etenkin avustusjoukkojaan, jotka auttavat tähteä esimerkiksi vaihtamaan asuja kiertueilla kesken keikan.

– Minulla on kolme ihmistä auttamassa vaihtamaan vaatteitani kiertueella. Minun täytyy ehtiä vaihtamaan pukuni kappaleiden välissä alle 30 sekunnissa, Swift jatkoi.

Uusimmat