Voi ei, povipommi aikoo levyttää jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnoistaan ja realitysarjoistaan tunnettu brittiläinen Katie Price on ollut naimisissa jo kahdesti. Kolmen lapsen äiti on eronnut kahden vuoden sisään jo pariin otteeseen ja menettänyt riitaisissa eroprosesseissaan samalla osan omaisuudestaan.

Jatkuvasti palstatilaa niittävä glamour-malli nyt kertonut suunnittelevansa toista albumiaan. The Sun -lehden mukaan kohukaunotar kertoi haluavansa julkaista uuden albuminsa ensi vuonna. 33-vuotiaan Pricen debyyttikappale Free To Love Again osoittautui taannoin flopiksi ja se sijoittui 60. sijalle myyntilistoilla.

25-vuotiasta nuorikkoa Leandro Pennaa deittailevan julkkiskaunottaren tiedettiin kyselleen faneiltaan minkälaisia kappaleita he haluaisivat kuulla tähden laulavan. Hän kertoi muun muuassa rakastavansa hittilistojen kärjessä keikkuvan Adelen Someone Like You -kappaletta. Price kertoi myös lahjoittavansa uuden albuminsa tuotot hyväntekeväisyyteen.

– Haluan tehdä toisen albumin ensi vuonna. Minkälaisia kappaleita haluaisitte minun laulavan? Minä ja Leo rakastamme Adelen Someone Like You -kappaletta, Price kirjoitti Twitter-blogissaan.

Glamour-mallinakin työskentelevä Katie Price erosi kahden nuoremman lapsensa isästä Peter Andresta vuonna 2009. Riitaisasti eronnut pari ehti olla naimisissa kolme ja puoli vuotta. Äskettäin povipommi sai puolestaan jo toisen eronsa saatettua loppuun. Pricen Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto brittiläisen vaapaaottelija Alex Reidin kanssa kesti vain vajaan vuoden.

Uusimmat