Lady Gaga yläosattomana merenneitona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi viime viikolla ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Hän kertoi heittäytyneensä aina täysillä kummallisiin konserttivaatteisiinsa ja lavaesiintymisiinsä.

Nyt Lady Gaga kohahduttaa tuoreella You And I –musiikkivideollaan, jossa hän poseeraa merenneitona. Perinteiseen tapaan tämäkin merenneito on yläosattomissa, joskin laulajatähden kädet peittävät kriittisimmät kohdat.Kuva: YouTube

Taannoin poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat