Miranda Kerr on todellinen rantakissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä.

Nyt Victoria’s Secret -huippumalli on loistanut omassa elementissään uusimman uimapukumalliston kuvauksissa. Kaunotar esittelee sulojaan kameran edessä varsin hyvinvoivannäköisenä. Tuore äiti kertoi äskettäin onnistuneensa tasapainoittamaan äitiyden ja työnteon.

Miranda juhli äskettäin 28-vuotispäiväänsä. Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenut pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään.

Uusimmat