Katsoja nukahti stand up -keikalla – sai ansionsa mukaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta löytyy yksi viihteen osa-alue, jossa yleisöllä on syytäkin miettiä kahteen kertaan mitä tekee ja mitä sanoo. Muussa tapauksessa illan esiintyjät nappaavat kiinni eivätkä hevin päästä irti. Nyt asiasta on saatu oivallinen esimerkki Yhdysvalloista.

Kyseessä oli Mike Winfieldin stand up -keikka, jossa eräs keskimääräistä väsyneempi katsoja vajosi yllätäen uneen kesken esityksen. Se ei luonnollisestikaan jäänyt Winfieldiltä huomaamatta, joten hän muutti keskitti koko esityksensä nukkuvan miehen ympärille. Yleisökin yritti huudattaa miestä hereille, ja lopulta unihiekka karisikin silmistä. Lähes missä tahansa muulla keikalla nokkaunet olisivat paikallaan, mutta stand up -keikalla se vastaa veren kaivamista nenästä.

Uusimmat