Shokkikäänne: Kim Kardashian peruutti 50 vieraan hääkutsut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian astelee huomenna alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Neitokainen on julkisuudessa kertonut, ettei ota stressiä häävalmisteluista. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa psoriasis-ihosairautensa merkeissä.

Viihdelehtien lemmikkinä paistatellut Kim Kardashian on nyt niittänyt lisää palstatilaa häidensä kynnyksellä peruuttamalla peräti 50 vieraan hääkutsut. Julkkisparin kerrottiin nimittäin kutsuneen liikaa vieraita häihinsä. Pariskunta vihitään 20 miljoonan dollarin kartanossa Santa Barbarassa.

– Paloturvallisuuden vuoksi häiden vierasmäärää jouduttiin vähentämään. Palotarkastajan tutkittua vihkimistilat, hän kertoi Kimille tämän joutuvan peruuttamaan hääkutsuja, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Pariskunnan tiedettiin kieltäneen vieraita tuomasta häihin kameroita tai kännyköitä. Lähde kertoi myös lehdelle tulevan avioparin pyytäneen vieraita pukeutumaan ainoastaan valkoisiin tai mustiin. Muita värejä ei ole sallittu. Uhkea morsian kertoi tuntevansa olonsa vaivautuneeksi, jos huomio on keskittynyt vain ja ainoastaan häneen.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat