Näyttelijälegenda vararikossa – häädetään luksuskodistaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Emmy-palkittu yhdysvaltalainen näyttelijälegenda Burt Reynolds oli taannoin vieroitushoidossa kipulääkeriippuvuutensa vuoksi. 75-vuotias näyttelijä on myös muun muuassa supertähti Clint Eastwoodin hyvä ystävä.

Nyt tunnettu elokuvatähti häädetään Floridan kodistaan velkaongelmiensa takia. Naistenmiehenäkin tunnettu näyttelijä ei maksanut vuoteen asuntolainaansa ja Merrill Lynch Credit -yhtiö vaatiikin tähdeltä maksamattomista laskuista noin 750.000 dollaria.

Floridan Sun-Sentinel -lehden mukaan näyttelijä otti talonsa lainan vuonna 1994 ja asia vietiin käräjille tässä kuussa. Reynolds kauppasi vuonna 2009 yli neljän eekkerin tontilla sijaitsevaa lukaaliaan 5,4 miljoonalla dollarilla. Tähden kodissa on muun muuassa yksityinen ranta, venesatama ja oma parturi-kampaamosalonki.

Floridassa sijaitsevassa Hanley Centerissä taannoin hoidettavana ollut Burt Reynolds päätyi vieroitukseen kaaduttuaan asunnossaan ja loukkaannuttuaan kaatumisen seurauksena. Hän myönsi olevansa koukussa kipulääkkeisiin, ja lääkärit pelkäsivät tähden kärsivän mielenterveydellisistä ongelmista riippuvuutensa takia.

Uusimmat