Ryöstäjä pikkuhousut päässä – mikä mekon alla pullotti? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lähikauppojen ja pikkuputiikkien ryöstöt tallentuvat yleensä valvontakameroihin. Usein ryöstäjät pyrkivät peittämään kasvonsa hupuilla tai maskeilla. Nyt Yhdysvalloissa erään ryövärin ihmeellinen vaatetyyli tallentui valvontakameralle.

Dallasin poliisi – ja ehkä jopa muotipoliisi – etsivät miestä, joka ryösti bensa-aseman kaupan minimekkoon ja pikkuhousuihin pukeutuneena. Poliisi julkaisi verkossa myös videon, jossa nähdään miehen osoittavan myyjää minimekkonsa alta pullottavalla epäilyllä aseella. 

Ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa naisten alushousuilla. Videolla nähdään kuinka myyjä ja jonottava asiakas ojentavat ”pikkuhousu” -ryöstäjälle tukun rahaa ja mies karkaa saaliinsa kanssa takavasemmalle. Silminnäkijä kertoi NBC 5 -uutiskanavalle miehen minimekon alta paljastuneen, ettei ryöstäjällä ollut päällään alushousuja.

– Tämä oli todella outo tapaus, bensa-aseman lähellä työskennellyt paikallinen asukas kertoi uutiskanavalle.

Uusimmat