Salma Hayek paljasti salaisuutensa: ”Mummo rikkoi munia päähän”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Nyt meksikolaiskaunotar paljasti tuuheiden ja paksujen hiuksiensa salaisuuden. Hän kertoi olevansa kiitollinen upeasta kuontalostaan kosmetologina työskennelleen mummolleen. Hayek kertoi mummonsa huolehtineen muun muuassa tärkeiden poliittikojen ja heidän vaimojensa ulkonäöstä.

– Mummoni alkoi hoitamaan kauneuttani kun olin 12-vuotias. Kerran hän leikkasi kaikki hiukseni pois, rikkoi päähäni kananmunia ja muita outoja juttuja. Minun täytyy olla hänelle kiitollinen siitä, sillä hiukseni ovat mahtavat, Hayek kertoi Allure-lehden haastattelussa.

Näyttelijäkaunotar kertoi haastattelussa myös tulleensa itsevarmemmaksi ja sinuiksi seksuaalisuutensa kanssa vasta vanhemmalla iällä. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.

44-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Hayek paljasti myös taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja.

Uusimmat