Tähti jo Big Brother -talossa – Tara Reidin hääsotku paisuu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Tara Reid on niittänyt enemmän mainetta railakkaalla juhlimisellaan kuin elokuvaurallaan. Vaalea kaunotar suuntasi eilen Britanniassa BB-taloon, kun maassa alkoi kuluvan vuoden julkkiskausi.

Äskettäin American Pie -elokuvien näyttelijätär yllätti avioitumalla poikaystävänsä kanssa Kreikassa. Aluksi tähden uutisoitiin menneen naimisiin tanskalaisen bisnesmiespoikaystävänsä Michael Lilleundin kanssa. Pian kiivaiden huhujen jälkeen kuitenkin selvisi ettei luultu poikaystävä ollut hänen tuore aviomiehensä.

– En ole puhunut Taran kanssa helmikuun jälkeen. En edes ole kreikassa ja olen sitäpaitsi parisuhteessa. Jos Tara on mennyt naimisiin, niin olen onnellinen hänen puolestaan, Lilleund kommentoi huhuja Mail Online -sivuston mukaan.

Huhujen varmistuminen oli jopa shokki tähden edustajalle. Monet haukkoivat myös henkeään Reidin paljastettua oikean aviomiehensä Zack Kehayovin nimen Twitter-blogissaan. Nyt Radar Online -sivusto kertoo, ettei tähti kuitenkaan ole vielä virallisesti naimisissa. Romanttisissa pikahäissä avioituneen kaunottaren täytyy nimittäin vielä rekisteröidä avioliittonsa myös, jotta se virallistetaan Yhdysvalloissa.

Uusimmat