Adelen suosio räjähti – kaikki keikat loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul-ja jazzlaulaja Adele nousi supersuosituksi esikoislevyllään 19. Levy oli suuri menestys samoin kuin myös tuoreempi 21-albumi. Adelea onkin viime aikoina ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä ulkoisten avujensa sijaan musiikilla.

Adele kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja kiertueellaan. Lukuisien valovoimaisien tähtien on kerrottu lähes jonottaneen saadakseen tavata tähtiartistin ja ottaa yhteiskuvan tämän kanssa. The Sun -lehden mukaan upeaäänisen soultähden kaikki Yhdysvaltojen keikat ovatkin loppuunmyyty.

Muun muuassa supertähti Christina Aguileran kerrottiin pyytäneen tapaamista Adelen kanssa voidakseen ottaa yhteiskuvan brittiartistin kanssa. The Jonas Brothers -yhtyeen Nick Jonas kuvattiin myös tyttöystävänsä Delta Goodremin kanssa Adelen keikalla. Huhujen mukaan myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle haluavat nähdä puhutun soultähden livenä.

Äidinsä luona asusteleva laulajatar kertoi äskettäin kirjoittavansa kappaleitaan juovuksissa. Hän sanoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paremmin paperille vuodatetut tunteensa. Laulaja kertoi myös eläneensä pitkään kiiltokuvamaailmassa, mutta vastoinkäymisien tiputtaneen hänet takaisin maan pinnalle.

Uusimmat