Blockfest kiistää Aamulehden puukotusväitteet: ”Uutisankka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa raikaa parhaillaan hiphop, kun Blockfest-tapahtuma on päässyt taas täyteen käyntiin. Eilinen festaripäivä sujui järjestäjien mukaan loistavasti, ja loppuunmyydyssä tapahtumasa oli tuhansia katsojia. Aamulehti oli tänään kuitenkin toista mieltä.

Aamulehti uutisoi aiemmin tänään, että festareilla olisi tapahtunut muiden muassa puukotus. Tapahtuman järjestäjät kuitenkin kertovat Staralle, että raju väite ei pidä paikkaansa.

– Se on uutisankka. Mitään puukotusta ei tapahtunut, vaan oli tullut ainoastaan perätön soitto hätäkeskukseen. Lisäksi alueen sisällä oli vain yksi kiinniotto ja ulkopuolella kaksi, promoottori Kalle Kallonen kertoi Staralle.

Pirkanmaan poliisilaitoksen tiedotuksesta vastaavaa tutkinnanjohtajaa ei ole yrityksistä huolimatta tavoitettu kommentoimaan asiaa.

Uusimmat