Blockfestin amerikkalaistähti jäi Yhdysvaltoihin – keikka peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella eilen alkanut hiphop-festivaali Blockfest on kokenut tapahtuman historian ensimmäisen peruutuksen. Amerikkalaisen Cam’ronin oli määrä esiintyä tapahtumassa tänään, mutta hän ei ilmestynyt lennolle Yhdysvalloista Suomeen.

Syyksi artisti ilmoitti perheessä tapahtuneen sairaustapauksen. Peruutuksen vuoksi tapahtuma vihjasi järjestävänsä lipun ostaneille hyvitykseksi ”jotain spesiaalia”, kunhan artistin keikkapalkkio saadaan perittyä ensin takaisin.

Peruutuksen vuoksi lauantain Blockfest-ohjelmassa on pieniä muutoksia. Peruuntuneen amerikkalaistähden tilalla nähdään Teflon Brothers + Ruger Hauer Special. Lisäksi Jare & VilleGalle esiintyy kello 20.00. Illan kotimaisina pääesiintyjinä nähdään Cheek ja massiivinen Rähinä Live. Jälkimmäisessä lavalle astelevat muiden muassa Elastinen ja Iso-H, Timo Pieni Huijaus, Tasis, Spekti, Uniikki ja Puhuva kone.

Uusimmat