Huippusuosittu tyttöbändi tekee paluun: ”Seksikkäämpi kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan vahvisti viime syksynä eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia.

Nyt tiuhaan tahtiin kokoonpanoaan uudistanut yhtye on tekemässä paluun. Poptrion tuoreen Freedom-singlen kerrotaan tulevan kauppoihin jo syyskuussa. 10 vuotta yhtyeessä jäsenenä ollut Heidi Range kertoi uuden tuotannon olevan seksikkäämpää kuin aikaisemmin.

– Vaatteemme muuttuvat vain seksikkäimmiksi meidän vanhetessamme. Lady Gaga on ollut aikamoinen suunnannäyttäjä musiikkibisneksessä, tytöt kertoivat The Sun -julkaisun mukaan.

Yhtyeen jäsenet kertoivat uskaltavansa vasta nyt kokeilla radikaalimpia vaatevalintoja. He kertoivat ennen tyrmänneensä stylistin ehdottamia seksikkäitä asuvalintoja, mutta ovat nykyään innoissaan rohkeista vaatteista.

– Nykyään käytämme nahkavaatteita ja rakastamme seksikkäitä kuvauksia. Meillä on uskomattomia vaatteita tiedossa ja kokeilemme rohkeasti uusia juttuja, 27-vuotias Amelle Berrabah kertoi.

Sugababes-yhtyeen ainoa alkuperäinen jäsen Keisha Bunchanan jätti laulutrion vuonna 2009. Buchanan tilalle otettiin vuoden 2009 Britannian euroviisuedustaja Jade Ewen. Maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa albumia myyneen yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Too Lost in You, Push the Button ja Red Dress.

Uusimmat