Olivia Wilden paidasta näkyi tyylikkäästi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Viime aikoina elokuvakaunotar on nähty poseeraamassa upeissa kuvissa vähäpukeisena ja jopa yläosattomissa. Nyt Olivia on poseerannut myös tuoreen Cowboys And Aliens -elokuvan ensi-iltabileissä. Hänen paitansa yllätti olemalla sivuista osittain läpinäkyvä. Mitään intiimiä ei paljastunut, ja lopputulos oli tyylikäs.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.

Uusimmat