X Factor -tuomari tunnusti laukkuvarkaudet: ”Kadun syvästi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tunnetaan parhaiten N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähdään myös tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt hurjan muodonmuutoksen tuomarointipaikkaansa varten tehnyt laulajakaunotar paljasti varastaneensa nuorempana käsilaukkuja. Fabulous-lehden kansikuvassa poseerannut tähti kertoi lehden sivuilla olevansa pahoillaan näpistyksistään ja katuvansa niitä.

– Varastin muutaman käsilaukun nuorempana ja kadun sitä syvästi. Olin nuorempana todella epävarma ja tein kaikkeni saadakseni huomiota. Haluan pyytää anteeksi niiltä, keneltä varastin laukun, Tulisa kertoi The Sun -sivuston mukaan.

23-vuotias laulajatähti kertoi äskettäin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa. 

Uusimmat