Beyonce on nykyisin upea ilmestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi taannoin odotettua uutta materiaalia, kun hänen neljäs albuminsa päätyi kauppoihin. Musiikkiuransa lisäksi Beyonce tunnetaan myös näyttelijänä ja muotisuunnittelijana.

Nyt r&b-kaunotar poseeraa haastattelunsa merkeissä kurvikkaana näyttävässä kuvassa In Style -lehden kannessa. Haastattelussa Beyonce kertoo esimerkiksi kauneutensa ja sileän ihonsa salaisuuksista.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja.

Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapui Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.

Uusimmat