Christina Milian paljasti uudistuneen bikinivartalonsa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomessakin menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Samalla hän on perustanut perheen ja synnyttänyt esikoisensa Violetin.

Nyt tuore äiti on nauttinut vapaapäivästään aurinkoisissa tunnelmissa rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Raskauskilot hujauksessa karistanut kaunotar on nykyisin todella huippukunnossa bikiniposeerauksia varten.

29-vuotias Milian, oikealta nimeltään Christine Marie Flores, toimi aiemmin MTV-kanavan juontajana. Elokuvadebyyttinsä hän teki vuonna 2003 elokuvassa Love Don’t Cost A Thing. Sittemmin hän on näytellyt esimerkiksi Be Cool ja Get Shorty -komedioissa sekä Pulse-kauhuelokuvassa.

Christina oli mukana myös Eight Days A Week -televisiosarjassa, mutta sarjaa ei käsikirjoittajien lakon takia nähty koskaan ruuduissa. Suomessa tähden tunnetuin kappale on edelleen AM to PM, joka tanssitti suomalaista klubikansaa vuonna 2001. Oman uransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille, joista tunnetuin lienee Jennifer Lopez.

Uusimmat