Lil Waynen päälle hyökättiin – kyynelkaasua kasvoille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkiräppäri Lil Wayne sai taannoin porttikiellon Englantiin. Tähti oli saapumassa Euroopan kiertueelleen, mutta hänelle ei myönnetty viisumia Britanniaan, joten hän joutui perumaan massiivisen brittikiertueensa ja muut Euroopan keikat.

Nyt tähtiräppäri ja hänen tiiminsä joutuivat pippurisumutehyökkäyksen kohteeksi. Hiphop-tähti oli isännöimässä keikkansa jatkobileitä Montrealissa La Mouche -klubilla, kun paikalla ollut mies sumutti yllättäen Lil Waynea ja hänen tiimiään kyynelkaasulla. Ilmanvaihtojärjestelmään asti leijuneen kyynelkaasun vuoksi koko klubi jouduttiin evakuoimaan. Räppärin edustaja kertoi Lil Waynen olevan täysin kunnossa ja matkaavan Torontoon.

Grammy-ehdokas Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Räppäri istui taannoin kahdeksan kuukautta vankilassa huumeista ja ampuma-aseen luvattomasta hallussapidosta. Aiemmin samassa tilanteessa ovat olleet muiden muassa Chris Brown ja Snoop Dogg.