The Jersey Shore -tähdistä Apinoiden planeetta -parodia

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja se jakaa vahvasti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Taannoin tuotantotiimi kävi kuvaamassa uuden tuotantokauden jaksoja Italiassa. Siellä ryhmä joutui selvittelemään välejään myös nyrkeillä.

Nyt The Jersey Shore -tähtiä verrataan apinoihin verkossa julkaistussa parodiassa. Kyse on hieman muokattu versio uudesta Apinoiden planeetta -elokuvasta, jonka kertoo apinoiden kehittymisestä.

Sarjan päätähdeksi luonnehdittu Mike ”The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa. Keväällä hänen isänsä paljasti poikansa saaneen nuorempana potkut työpaikasta harrastettuaan suuseksiä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Situation  syytti naista myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta.

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.

Uusimmat