Apinan puuhat ihastuttavat – onko ottanut mallia ihmisiltä?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisapinoihin kuuluvat orangit ovat onnistuneet ihmetyttämään ihmisiä älykkyydellään kautta aikojen. Silti tuore nettihitti on tullut monelle yllätyksenä. Siinä oranki nähdään nimittäin käyttämässä pyyhettä aivan samalla tavalla kuin ihmisillä on tapana.

Tokion eläintarhassa Japanissa asustava oranki on kuumana päivänä napannut mukaansa pyyhkeen, jota se kastelee aitauksensa altaan viileään veteen. Sen jälkeen kädellinen kuivaa pyyhkeen kaikille ihmisille tuttuun tapaan ja kostuttaa sillä kasvojaan viilentyäkseen.Kuva: YouTube

Ihmismäinen käytös on ihastuttanut ihmisiä nyt eläintarhan lisäksi myös verkossa videon välityksellä. Videon kommenteissa videon todetaan olevan jopa parempi kuin uusi Apinoiden planeetta -elokuva.

Uusimmat