Robert Pattinson paljasti mielipiteensä seksikohtauksista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Kriitikoiden mielipiteistä huolimatta Pattinsonille povataan menestyksekästä uraa näyttelijänä.

Edward Cullen -vampyyripoikaa näyttelevä Robert Pattinson paljasti nyt yksityiskohtia tulevan Twilight: Breaking Dawn -elokuvansa seksikohtauksista. Vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa seurusteleva komistus kertoi intiimien kohtausten olleen epämiellyttäviä.

– Seksikohtaukset olivat todella epämukavia. Minulla oli vielä kovat paineetkin, koska Taylor Lautnerilla on niin fantastinen kroppa, Pattinson kertoi Female First -sivuston mukaan.

Twilight-saagan loppuosa Breaking Dawn on jaettu kahteen elokuvaan. Viimeinen elokuva julkaistaan marraskuussa 2012. Elokuvassa keskitytään muun muuassa Edwardin ja Bellan avioliittoon. Pattinson kertoi intiimien kohtauksien olleen kuitenkin todella tunteellisia.

– Intiimit kohtaukset olivat kuitenkin todella tunteellisia. Tunsin itseni ensimmäistä kertaa ihmiseksi enkä vampyyriksi, komistus jatkoi.

Twilight-saagaan tulee uusia näyttelijöitä, kuten vampyyriparin tytär Renesmee. Pattinson on aina tervetullut näky faneille, mutta partainen ja rento versio hänestä on on muistutus todellisuudesta. Edward Cullenin huoliteltu ja viileä ulkonäkö on kaukana.

Uusimmat