Rocktähti suivaantui tyttärensä alastonkuvista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina, mutta alunperin hänet tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta. Hänen isänsä on nimittäin Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale. Hänen isyytensä selvisi vasta myöhemmin ja Rossdale on siksi myös Daisyn kummisetä.

Nyt huippumalli kertoi vanhempiensa suivaantuneen hänen poseeratessa Playboy-lehdessä. Kaunis nuorukainen paljasti ettei tajunnut aluksi koko maailman näkevän häntä alasti. Lowe esiintyi nakuna Playboy-lehden marraskuun painoksessa.

– Kun tein kuvauksen, olin kahdestaan kuvaajan kanssa. En tajunnut, että koko maailma tulee näkemään minut alasti. Kaikki näkevät minut, Lowe kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Mallikaunotar kertoi isoäitinsä olleen kannustava, kun taas hänen vanhempansa eivät pitäneet koko maailmalle nakuilusta. Lowen poikaystävä Doctor Who -tähti Matt Smith taas kertoi Daily Star -lehdelle olleen ylpeä tyttöystävänsä alastonkuvista.

21-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Malliuransa jo kaksivuotiaana aloittanut neitokainen on ehtinyt poseerata lukuisten muotilehtien ja maineikkaan Pirelli-kalenterin lisäksi myös catwalkeilla.

Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Isän todellinen henkilöllisyys selvisi isyystestissä vasta Daisyn ollessa teini-iässä, ja siksi Gavin on myös nuorukaisen kummisetä. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.

Uusimmat