Avatar-kaunotar on ylpeä saamistaan mustelmista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Taannoin tumma elokuvakaunotar kihlautui miesystävänsä Keith Brittonin kanssa ja sai sopimuksen Calvin Kleinin mainoskasvoksi.

Nyt Avatar-tähtinäyttelijä kertoi olevansa ylpeä mustelmistaan, mitkä hän sai Colombiana-elokuvansa kuvauksissa. Näyttelijäkaunotar kertoi pitävänsä siitä, että hänellä on fyysiset merkit kovasta työskentelystään elokuvan parissa.

– Minulla oli isoja ja tummia mustelmia ympäri vartaloani. Kannoin mustelmiani kuitenkin kunnialla ja ylpeydellä, sillä ne muistuttivat kovasta työpanoksestani elokuvan parissa, Saldana kertoi The New York Daily -lehdelle.

Saldana kertoi varttuneensa lapsuutensa Dominikaanisessa Tasavallassa. Hän kertoikin olleensa sinut aseiden kanssa Colombiana-elokuvassa, sillä hänen kotikonnuillaan näkyi jatkuvasti rikollisuutta ja aseita. Hän kertoi myös metsästäneensä nuorempana perheensä kanssa.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotiaan Keith Britton ovat seurustelleet jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta. Kaunotar tähditti myös viime vuonna muun muuassa The Losers -elokuvaa. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa.

Uusimmat