David Hasselhoff drag queenien ympäröimänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollut viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Hän toimi tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa neljä kautta ja vieraili samalla myös saman ohjelman brittiversiossa.

Nyt 59-vuotias tähti on nyt kuvattu Lontoossa G-A-Y -homoklubilla kolmen drag queenin ympäröimänä. Punaisiin Baywatch-tyyppisiin uimapukuihin pukeutuneet drag queenit tanssahtelivat tähden ympärillä tämän esiintyessä. David ”The Hoff” Hasselhoff veti yllätyskeikallaan muutaman kuuluisimmista kappaleistaan. Katso kuva tästä.

Hasselhoff kertoi suunnittelevansa äskettäin muuttoa Walesiin. Hän on etsinyt taloa tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa ja he kertoivat iskeneensä silmänsä 1,5 miljoonan euron arvoiseen taloon Lisvanen kylässä. Neljän makuuhuoneen talon on suunnitellut arvostettu arkkitehti ja se onkin yksi alueen kalleimmista rakennuksista.

Uusimmat