Justin Bieber erosi – heti toinen kaunotar lavalla! Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. Viime viikolla Justinin kerrottiin saaneen kenkää tyttöystävältään Selena Gomezilta.

Nyt järisyttävään suosioon noussut kanadalaislaulaja on yllättänyt esiintymällä yhdessä kollegansa Taylor Swiftin Speak Now -kiertueen konsertissa Torontossa. 17-vuotias Bieber ja 21-vuotias Swift esittivät yleisölle yhdessä Bieberin Baby-hittikappaleen. Yleisön reaktio oli aikamoinen ja tyttöjen korviapistelevät kirkumiset voimistuivat etenkin Bieberin lauluosuuksilla.

– Ja minä kun luulin jo kuulleeni kovaa kirkumista… Mutta sitten Justin Bieber tuli lavalle ja esitimme yllätysdueton Baby-kappaleesta. Vau. Epätodellista, Taylor Swift kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin kantritähti Taylor Swift paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko Speak Now -kiertuetiimilleen. Hän haluaa kiittää kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla ja viedä heidät kauniiseen ja trooppiseen paikkaan. Supersuosittu Swif kertoi kiertueellaan olevan kolme pukuavustajaa, jotka auttavat tähteä vaihtamaan asujaan kesken keikan.

Uusimmat