Pettäjäfutarin karaoke-esitys järkytti: ”Murhasi hittikappaleen!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna futari-aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisien kanssa. Äskettäin Cherylin uutisoitiin antaneen Ashleylle uuden mahdollisuuden ja pariskunta onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä.

Nyt englantilaisen futistähden Ashley Colen kerrottiin laulaneen ex-vaimolleen serenadin, mutta lopputulos ei ollut niinkään mairitteleva. 30-vuotias Ashley Cole tarttui nimittäin mikkiin ystävänsä tupaantuliaisjuhlissa ja omisti Bruno Marsin Just The Way You -hittikappaleen 28-vuotiaalle ex-vaimolleen.

– Suoraan sanottuna Ashley murhasi koko kappaleen. Cheryl kuitenkin tykkäsi siitä, läheinen ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Ystävien mukaan Cheryl oli silminnähden punastunut. Seksikäs laulajatar halusikin heti laulaa kappaleen sävelkorvattoman futismiehensä jälkeen. Ystävien mukaan tunteikkaan Cherylin esittämä Amazed-kappale oli selvästikin omistettu futarimiehelleen.

Äskettäin Ashleyn sanottiin harkitsevansa uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulattaneet sitä, että Cheryl vietti aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät hylkäsivät laulajan, koska tämä hengaili entisen siippansa kanssa. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan oli varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.

Uusimmat