Realitytähti nappasi Kim Kardashianin hääkimpun – suunniteltu juttu?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Ökyhäiden jatkojen kerrottiin loppuneen lyhyeen, sillä naapurivat valittivat poliisille liian kovasta melusta.

Nyt Entertainment Tonight -sivusto paljasti, kuka nappasi hääkimpun uhkean morsiamen sinkkuystävistä. Komea kimppu mätkähti nimittäin suoraan 27-vuotiaan Kimin lapsuudenystävä Brittny Gastineuaun syliin. Mallina ja televisiopersoonana tunnettu Gastineuau paljasti kuitenkin hääkimpun heiton takana olleen pientä vilunkipeliä.

– Juttelin pienen hetken Kimin kanssa ennen hääkimpun heittoa. Muistutin hänelle, että olemme olleet kauan kavereita, joten kimpun olisi syytä osua minun kohdalleni. Kim katsoi minua ja vinkkasi silmää, Gastineuau kertoi Entertainment Tonight -sivustolle.

The Gastineuau Girls -realitytähti paljasti myös muita yksityiskohtia hulppeista julkkishäistä. Kimillä oli häissään kolme erilaista Vera Wangin ökyhäämekkoa ja hänen hääkorujensa arvon tiedettiin olevan kuusi miljoonaa dollaria. Morsiamen ystävän mielestä häiden koskettavin hetki oli nähdä Kim kävelemässä alttarille.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat