Paljastiko Avril Lavigne liikaa New Yorkin muotiviikoilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne julkaisi taannoin singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt taannoin odotuksiin. Avril kuitenkin ilmoitti, että hän ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä. Kesän hän vietti pääasiassa lomaillen muiden muassa Välimerellä.

Nyt Avril Lavigne on päässyt jälleen töiden makuun, sillä hän on lanseerannut omaa nimeään kantavan vaatemalliston. Mallistoon kuuluu esimerkiksi mekkoja, farkkuja, paitoja, kenkiä, käsilaukkuja ja aurinkolaseja. Abbey Dawn -niminen mallisto esiteltiin ensimmäisen kerran New Yorkin muotiviikolla, jossa päätähti oli luonnollisesti myös itse paikalla. Hänen asuvalintaansa pidettiin tosin muotiväen keskuudessa epäonnistuneena. Mitä mieltä sinä olet?Kuva: BANG Showbiz

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.

Uusimmat