KSML: Aamulehti uhkaa Blockfestiä ”oikeudellisilla toimilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Tampereella järjestetty Blockfest-tapahtuma on saanut selville, että Aamulehdessä tapahtumaa rajusti kritisoinutta henkilöä ei ole todellisuudessa olemassa. Aamulehti ei suostunut antamaan kirjoittajan yhteystietoja tapahtuman edustajille, jolloin he ryhtyivät itse tutkimaan asiaa ja selvisi että kirjoittajaa ei ole olemassa.

Stara ei aamulla tavoittanut Aamulehden edustajaa kommentoimaan asiaa, mutta Keskisuomalainen on nyt julkaissut Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokisen kommentit aiheesta. Jokinen pitää lehdessään julkaistua mielipidekirjoitusta asiallisena ja kiistää sen olevan lehden toimituksen omaa tuotantoa. Hän myös ihmettelee miksi joku kirjoittaisi kommentin väärällä nimellä.

Jupakka sai alkunsa, kun Aamulehti julkaisti Blockfest -tapahtumasta valheellisia väittämiä esimerkiksi puukotuksesta, teräaseiden hallussapidosta, pahoinpitelyistä ja kymmenistä putkareissuista. Myöhemmin Tampereen poliisi puhdisti tapahtuman maineen ja vahvisti lehden väitteet vääriksi. Nyt Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen kuitenkin uhkailee Blockfest-tapahtumaa Keskisuomalainen-verkkolehdessä. Blockfest ilmoitti jo aiemmin vievänsä Aamulehden perättömän kirjoittelun Julkisen sanan neuvostoon.

– Jos he eivät uskalla sitä tehdä, katsotaan sitten näitä oikeudellisia toimia, tässähän on välitetty tietoisesti meitä vahingoittavaa ja valheellista informaatiota, Jouko Jokinen toteaa Keskisuomalainen-lehdessä.

Uusimmat