Maailman laiskin kissa menetti eväänsä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin valtavia määriä lemmikkeihin liittyviä videoita, joiden joukosta löytyy aika ajoin nettihitiksi nousevia tapauksia. Nyt verkossa naurattaa eräs laiskanpuoleinen kissa, joka ei välitä sisään tepastelleesta kutsumattomasta vieraasta.

Videolla nähdään kuinka kissa istuu pöydällä ja avonaisesta ovesta tepastelee sisään lokki. Kutsumaton vieras on valppaana mahdolliseen hyökkäykseen, mutta nappaa varovasti kissan ruokakiposta muonaa.

Laiskanpuoleinen kissa ei tee elettäkään estääkseen ruokavarasta, vaan tuijottaa kaikessa rauhassa siipiveikon touhuja. Lokki poistuukin hetkeksi ruokakipon luota, mutta kun hän huomaa ettei kissaa kiinnosta pätkän vertaa hänen ryöväysretkensä, lokki nappaa mukaansa koko kipon.

Uusimmat