Negative poltti flyygelin kuvauksissa – tässä tulos musiikkivideona

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen menestystyhtye Negative julkaisee tällä viikolla uuden Believe-singlensä. Kappale on viime kesänä julkaistun Neon-albumin kolmas singlelohkaisu. Nyt kappaleen tuore musiikkivideo nähdään ensimmäisenä Starassa.

Jonne Aaron kertoi hieman taustoja Markus Niemisen ohjaaman musiikkivideon taustoista.

– Video kuvattin Tampereella ja Ylöjärvellä. Siinä on mukana piilotettua symboliikkaa, koska videon taustalla näkyy mun isovanhempien entinen työpaikka ja mun lapsuuden maisemat. Sieltä Lielahden maisemista minäkin olen aikoinaan ponnistanut. Siitä nostalgiasta olen fiiliksissä. Videosta tuli romanttinen ja biisin näköinen, Jonne Aaron kertoi Staralle.

Negative treenaa parhaillaan pian verkossa nähtävää erikoiskeikkaa varten.

– Meillä tulee unplugged-keikka Nirvana in New York, joka tehdään Akun Tehtaalla 8. syykuuta. Se nähdään ympäri maailmaa suorana nettilähetyksenä. Nettikeikalle myydään viiden euron hintan lippuja faneille. Siitä tulossa on hieno keikka, joka näkyy screeneiltä myös Popcomm-tapahtumassa Berliinissä.

Uusimmat