Nosturille aikamoinen saalis – noukki Porschen joen pohjasta! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsissä on saatu noukittua joesta aikamoinen saalis, kun viranomaisten valvonnassa joen pohjasta nostettiin rannalle arvokas Porsche-urheiluauto. Poliisi oli kutsunut nostamista varten paikalle suurikokoisen nosturin, joka ei sekään onnistunut nostossa ensimmäisellä yrityksellä.

Zurichin asukkaat kokoontuivat katsomaan harvinaista spektaakkelia, jossa auto saatiin ylös vasta toisella yrityksellä. Ensimmäisellä kerralla ”köysi” oli liian pitkä ja auto olisi kolhinut rannalla olevia veneitä. 24-vuotiaan nuoren miehen 29-vuotias ystävä oli ratissa kun urheiluauto päätyi jokeen.

Verkkoon päätyneen videon perusteella auto oli ehtinyt olla pohjassa ainakin muutaman päivän, sillä siinä oli jo kiinni jonkin verran vesikasvustoa. Asiasta uutisoinut 20 Minutes Online kertoi, että poliisin sukeltajat olivat poistaneet auton rekisterikilvet ennen nostamista.

Uusimmat