Teinitähti jätti koulun kesken – keskittyy musiikkiuraansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden asujensa lisäksi myös ihmissuhteensa merkeissä. Neitokainen on heilastellut 17-vuotiaan kanadalaistähti Justin Bieberin kanssa. Suhdetta voidaan kuitenkin pian kutsua on-off-suhteeksi, sillä teinipariskunnan on uutisoitu eronneen jo muutamaan otteeseen.

Nyt supersuosittu kaunotar on kertonut, ettei hän aio palata takaisin kouluun. Sensaatiomainen tähti kertoi nimittäin keskittyvänsä täysillä musiikkiuraansa. 19-vuotias Gomez kertoi tosin suhtautuvansa opiskeluun jatkossakin avoimin mielin.

– Pidän mieleni avoinna opiskelulle tulevaisuudessa. Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan ole aikomustakaan palata koulun penkille, sillä keskityn täysillä uraani. Nautin siitä mitä saan tehdä juuri nyt, Gomez kertoi The Ralphie -radio-ohjelmalle.

Laulajatähti tyrmäsi radiohaastattelussa myös huhut siitä, että hän liittyisi Sex And The City -hittisarjan näyttelijäkaartiin. Hän kertoi kuitenkin olevansa otettu, jos häntä pyydettäisiin esiintymään hittisarjassa.

Selena Gomezin ja Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Fanit iloitsivat pariskunnan erohuhuista erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.

Uusimmat