Katie Pricen egoa paisutetaan nyt poikkeuksellisella tavalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Silikonirinnoistaan ja realitysarjoistaan tunnettu brittiläinen Katie Price on ollut naimisissa jo kahdesti. Kolmen lapsen äiti on eronnut kahden vuoden sisään jo pariin otteeseen ja menettänyt riitaisissa eroprosesseissaan samalla osan omaisuudestaan.

Nyt 33-vuotias povipommi on kertonut uudesta aluevaltauksestaan Twitter-blogissaan. Kaunotar nimittäin julkaisee oman KATIE-nimikkolehtensä syyskuun alussa. Pricella on jo entuudestaan oma vaatemallisto ja hajuvesimerkki. Povipommi on kokeillut siipiään myös kirjailijana.

– En malta odottaa uuden lehteni julkaisemista. Lehden nimi on KATIE. Olen ostanut jo uskomattoman pienen asun lanseeraustilaisuuteen, Price kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kaunotar kertoi lehdessä olevan hänestä otettuja kuvia, jotka hän on itse valinnut. Hän kertoi myös olevansa lehden päätoimittaja, kirjoittaja ja kuvienmuokkaaja. Price kertoi olevansa innoissaan siitä, että hän pääsee näyttämään ihmisille myös toisen puolensa. Hän on nimittäin tylsistynyt toimittajien jatkuviin kysymyksiin plastiikkakirurgiasta ja miesseikkailuista. Aiemmin oma lehti on tehty muiden muassa Oprah Winfreylle.

Glamour-mallinakin työskentelevä Katie Price erosi kahden nuoremman lapsensa isästä Peter Andresta vuonna 2009. Riitaisasti eronnut pari ehti olla naimisissa kolme ja puoli vuotta. Äskettäin povipommi sai puolestaan jo toisen eronsa saatettua loppuun. Pricen Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto brittiläisen vaapaaottelija Alex Reidin kanssa kesti vain vajaan vuoden.

Uusimmat