Useita loukkaantui leffakuvauksissa – Brad Pitt pelasti naisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan innokkaana moottoripyöräilyn harrastajana, ja hän joutui kaksipyöräisellään lievään onnettomuuteen. Näyttelijä selvisi rytäkästä vammoitta, mutta moottoripyörä kärsi pieniä pintavaurioita.

47-vuotias Hollywood-tähti kuvaa parhaillaan uutta World War Z -elokuvaansa Skotlannin Glasgowssa. Nyt näyttelijäkomistus on pelastanut naisen mahdollisesti jopa vakavalta loukkaantumiselta.

Taistelukohtauksen kuvauksissa oli noin 700 avustajaa, kun Pitt huomasi erään heistä kaatuneen maahan. Nainen oli vaarassa jäädä muiden jalkoihin, mutta Pitt ehti paikalle ja nosti naisen käsivarsilleen ja pystyyn – aivan kuin elokuvissa, Scottish Sun -lehti uutisoi. Lehden mukaan samassa rytäkässä sattui useita loukkaantumisia. Yksi loukkaantuneista jäi auton alle.

Brad Pitt kuvaa elokuvaansa Glasgowssa, kun hänen perheensä asustelee sillä aikaa 1700-luvun kartanossa Skotlannissa. Hulppea kartano sijaitsee Ayrshire-vuoriston kupeessa ja järven rannalla olevalla tontilla tiedetään olevan jättimäinen kymmenen eekkerin kokoinen puutarha. Hevoset ja muut kotieläimet juoksentelevat vapaana Pittin perheen väliaikaisella takapihalla.Kuva: BANG Showbiz

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Unelmaliitto sai alkunsa sokkotreffeiltä ja pariskunta solmi avioliiton vuonna 2000. Viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karusti, sillä Pittin kerrottiin rakastuneen vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Uusimmat