Hai uiskenteli hurrikaanissa keskellä tietä – totta vai tarua? Katso kuva

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Suomen aikaa hurrikaani Irene iski Yhdysvaltoihin, jossa se rantautui ensimmäisenä Pohjois-Carolinaan. Sitä ennen hurrikaani ehti kuitenkin aiheuttaa massiivista tuhoa monissa muissa maissa.

Nyt ihmetellään myrskyn aikaansaannoksia Puerto Ricossa, jonne saakka Irenen vaikutukset iskivät. Amerikalainen Channel 7 News -uutislähetys esitteli nimittäin valokuvan, jonka joku puertoricolainen katsoja oli kanavalle lähettänyt. Autoilijan ikuistamassa valokuvassa nähdään kuinka suurikokoinen hai ui keskellä autotietä.Kuva: YouTube

Kanava ei kuitenkaan ollut ilmeisesti tietoinen, että kyseinen kuva on hyvin suurella todennäköisyydellä kuvankäsittelyllä tehty huijaus. Kyseessä ei ole edes lähellekään ainoa huijauskuva, joita Irene-hurrikaanin myötä on verkkoon ilmestynyt.

Uusimmat