Romanttinen yllätys X Factor -ohjelmassa – kotikatsomot kyynelehtivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa maamme ensimmäinen X Factor -tuotantokausi ei niittänyt kovinkaan suurta menestystä, mutta maailmalla ohjelman vastaanotto on ollut aivan toisenlainen. Yhdysvaltoihin parhaillaan rantautuvan ohjelman brittiversiossa on nyt koettu todellinen jättiyllätys.

Ohjelman alkukarsinnoissa lavalle nousi nuori nainen Samantha Hallam, joka esitti Kings of Leonin kappaleen Sex On Fire. Heti lauluesityksen jälkeen hänen poikaystävänsä Paul Ricketts saapui yllättäen lavalle ja kotikatsomot saivat ihastella onnellista tapahtumaa.

Paul pyysi tuomaristolta saada hieman heidän aikaansa Samanthan vuoksi. Sen jälkeen hän polvistui tyttöystävänsä edessä ja kosi Samanthaa kesken kuvausten. Tuleva vaimo vastasi kosintaan myöntävästi. Televisiossa esitetty jakso päättyi kosintaan.

Uusimmat