Ryhmäseksikuvat pelastivat 10 vuoden vankilatuomiolta – naiset syyttivät raiskauksesta

Ohhoh! · Stara.fi

Seksuaalirikokset ovat joidenkin tahojen mielestä yleistyneet viime vuosina, mutta toiset taas väittävät vain niiden ilmoituskynnyksen laskeneen aikaisemmasta. Mukaan mahtuu joka tapauksessa myös perättömiä rikosilmoituksia erityisesti raiskausten suhteen.

Nyt eräs tällainen ikävä tapaus on paljastunut Britanniassa, jossa kaksi naista syytti erästä miestä heidän raiskauksestaan. The Sun -lehden mukaan naiset paljastuivat lopulta valehtelijoiksi ja molemmat tuomittiin 20 kuukaudeksi vankilaan. Naiset väittivät tulleensa raiskatuiksi, mutta kaikeksi onneksi mies oli ottanut kuvia kolmikon ryhmäseksisessiosta.

Mies kiisti syytteet ja esitti poliisille valokuvia, joissa hän ja kaksi naista harrastavat ryhmäseksiä hyvässä yhteisymmärryksessä miehen sängyssä. Kuvissa nähdään lisäksi myös kuinka naiset harrastavat seksiä keskenään.

Motiivina naisten perättömille rikosilmoituksille oli se, että molemmat naiset seurustelivat tahoillaan ja yrittivät raiskausväitteillä peitellä uskottomuuttaan. Ilman valokuvia mies olisi voinut saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion.