Lady Gaga putosi lavalta MTV-gaalan suorassa lähetyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga putosi lavalta eilen järjestetyssä MTV Music Video Awards -palkintogaalassa. Los Angelesin Nokia-teatterissa esiintyneen supertähden jalka lipesi ja hän putosi lavalta kesken kappaleensa.

Lady Gaga tanssi vauhdikkaasti pianonsa päällä, kunnes hän päätti laskeutua lavalle. Piano oli kuitenkin varsin lähellä esiintymislavan reunaa, jolloin neitokaisen jalka lipesi ja hän putosi lavalta maahan saakka. Suorassa lähetyksessä nähtiin kuinka julkkiskatsojat seurasivat kauhistuneena tapahtunutta. Suosikkilaulaja ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan nousi heti takaisin lavalle ja jatkoi esitystään.

Simpsonit-animaatiosarjassa pian vieraileva Lady Gaga kertoi taannoin, ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Maailman suosituin artisti on ollut jo pitkään yksinäinen. Laulaja totesikin olevansa naimisissa yksinäisyytensä kanssa. Gagan tiedetään kuitenkin olevan on-off-suhteessa baarimikko Luc Carlin kanssa. Tähti kuitenkin kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että hän ”ryvettyy” yksinäisyydessään.

– Olen yksinäinen, mutta minun myös täytyy olla. Me artistit nimittäin ryvetymme yksinäisyydessä, sillä se eheyttää taiteellisuuttamme. Olen naimisissa yksinäisyyteni kanssa, Gaga kertoi aasialaiselle Star TV -kanavalle.

Uusimmat