Pippa Middleton ihastuttaa pian myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Pian Pippa Middleton nähdään jälleen myös Suomen televisiossa, kun Sub esittää hänestä kertovan dokumentin Hulluna Pippaan tiistaina 27. syyskuuta. Dokumentti kertoo kaasosta, joka keräsi maailmanlaajuisen mediahuomion valkoisella, kurveja nuolevalla asullaan. Häiden jälkeen nettiin perustettiin pikavauhtia muiden muassa Pipan takamusta fanittavien Facebook-ryhmä. Ohjelmassa selvitetään Pippan vetovoimaa asiantuntijoiden ja lähipiirin avustuksella.

Äskettäin lontoolainen kauneudenasiantuntija Lesley Reynolds Kahnin väitti Pippa Middletonin käyttäneen takapuolessaan toppauksia siskonsa häissä. Ihoamyötäilevässä kaasonpuvussa esiintyneen Pippan vartalo ja etenkin peppu saivat laajaa huomiota häiden uutisoinnissa. Kahn on kuitenkin sitä mieltä, ettei peppu ollut täysin luonnollinen.

– En ole vakuuttunut siitä, että Pippan peppu olisi ollut täysin luonnollinen siskonsa häissä. Kun vertailee hänen muita kuviaan, eron huomaa. Hänellä on lättäpeppu, Kahn kertoi TLC-kanavan Hulluna Pippaan -ohjelmassa.

27-vuotias Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.

Uusimmat