Näkövammainen BB-Minna taloon – heti sääntörikkomus!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon on nyt saapunut kaksi asukasta, kun ensin taloon astellut BB-Mikael sai seuraa. Toisena taloon saapui BB-Minna, joka on 20-vuotias joensuulainen neitokainen. Hän oli sisään tullessaan niin jännittynyt, että selvästi tärisi.

Ensimmäisenä sisään tullut BB-Mikael tarjosi tulokkaalle rennosti kuohuviiniä, joka tuli selvästi tarpeeseen.

– Mua jännittää ihan kauheasti. Sen kyllä huomaa. Sellainen hui kamala. Epätodellinen. Se on varmaan kun oon hakenut niin monta kertaa niin sen takia tää olo, BB-Minna totesi.

– Rikotte sääntöjä! Tuotannosta puhuminen on kiellettyä, Isoveli kuulutti välittömästi.

Minnalla on silmillään aurinkolasit, sillä hän on ensimmäinen Suomen Big Brotherissa mukana ollut näkövammainen. Vammastaan huolimatta hän ei ole täysin sokea, ja Minna onkin tähän saakka pärjännyt talossa ihan yhtä hyvin kuin muutkin. Minna on hakenut taloon jo kolme kertaa.