Justin Bieber kähmi tyttöystäväänsä suorassa lähetyksessä – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

17-vuotias teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskomattoman uskollisista faneistaan. Kanadalaistähti onkin joutunut usein liian innokkaiden fanien hyökkäysten kohteeksi. Youtube-palvelusta megatähdeksi nousseen popparin Twitter-blogilla on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa.

Viime aikoina popparin ja 19-vuotiaan supertähden Selena Gomezin on uutisoitu eronneen useaan otteeseen. Teinipariskunta on kuitenkin kumonnut huhut nopeasti kuhertelemalla julkisesti. Äskettäin Gomezin kerrottiin jättäneen Bieberin ja etsivän itselleen vanhempaa miestä.

Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa Los Angelesissa juhlittin MTV Video Music Awards -tapahtumaa, jossa pariskunta kuvattiin jälleen kerran umpirakastuneina. Teiniparin välinen kemia tallentui myös videokameroille, kun Bieber moiskautti suorassa lähetyksessä pitkän suudelman tyttöystävänsä poskelle haastattelun lopuksi.

Yhdysvaltojen Texasissa nimettiin äskettäin katu Justin Bieberin mukaan. Forneyn kaupungin pääkadun nimi vaihdettiin Justin Bieber Way -kaduksi 11-vuotiaan Caroline Gonzalezin aloitteesta. Tyttö oli voittanut Facebook-kilpailun, jonka pääpalkintona oli päivä pormestarina.

Uusimmat